Veilen voor een goed doel?

Wij denken graag mee tegen minimale kosten...

Goed doel

Veilingsite goed doel

Een extraatje voor het goede doel dat jij steunt? Wij helpen je graag met onze ‘goede doelen veiling’. Voor goede doelen hanteren wij een speciaal lager tarief. Het is zo extra aantrekkelijk om een veiling op te zetten, doordat de uiteindelijke opbrengst groter wordt.

Het opzetten van de veilingwebsite gaat bij Four Auctions heel snel. Al binnen een week kunnen we er voor zorgen dat medewerkers de items die geveild worden kunnen plaatsen. Dan kan ook de marketing beginnen, want iedereen wil natuurlijk zo veel mogelijk biedingen.

Meer informatie?

Wij geven graag een demo om alle mogelijkheden te laten zien.

Vraag demo aan
fa-lot zoom.jpg

Hulp bij jouw veilingsite

Als jouw veilingwebsite klaar is, leggen we je duidelijk uit hoe alles werkt. Het grote voordeel is dat de veilingsoftware van Four Auctions simpel in gebruik is, waardoor we iedereen kunnen leren hoe je een nieuwe veiling aanmaakt. Voor het goede doel zorgen we ervoor dat je alle functionaliteiten die nodig zijn om te veilen kunt gebruiken.

Direct afrekenen

Ook het grootste gedeelte van de administratie nemen we uit handen. Winnaars kunnen hun gewonnen items direct afrekenen via bijvoorbeeld i-DEAL en de factuur wordt automatisch verzonden. Zo kun jij je met je team volledig concentreren op uitnodigen van zoveel mogelijk bieders.

responsive.png

Wanneer kunnen we starten?

We laten je graag alle mogelijkheden live zien in een demo. Als je hebt besloten dat het pakket van Four Auctions wat voor jouw goede doel is, dan bespreken we samen hoe we het aan gaan pakken. Doorgaans kunnen we al binnen een week een testomgeving klaar hebben. Uiteraard in de juiste huisstijl.

Je krijgt vervolgens een vast aanspreekpunt bij Four Auctions zodat je snel kunt schakelen als je bijvoorbeeld een vraag hebt. Samen zorgen we er dan voor dat de veiling een succes wordt. We horen graag van je.