Een veilingwebsite opzetten? Zo doe je dat.

Four Auctions helpt...

Een veilingwebsite moet betrouwbaar zijn. Gebruikers moeten altijd en eenvoudig kunnen bieden, zonder haperingen. Maar hoe zorg je daarvoor? Wij helpen je graag.

Een veilingwebsite opzetten is met de software van Four Auctions eenvoudig. Doordat wij al jaren ontwikkelen aan ons veilingplatform weten we exact wat belangrijk is voor online veilen. Deze ervaring hebben we toegepast in ons nieuwe platform. Zo wordt een veilingwebsite beginnen ook voor jou eenvoudig en kun je klein beginnen. Als je dat wilt. Want door de schaalbaarheid en de uitgebreide mogelijkheden is direct groots starten ook mogelijk. We hebben verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Er is altijd iets dat bij je budget en doel past.

Snel online

Four Auctions heeft jarenlang ervaring met veilingwebsites. Met alle kennis die we hebben opgedaan, kunnen we nu voor lage opstartkosten een professionele veilingwebsite opleveren. Jouw veilingwebsite kan al binnen een week online zijn. Zo kun je snel beginnen met veilen.

Wij nemen je alles uit handen, zodat jij je alleen veilingen en kavels hoeft te plaatsen. Na installatie heb je geen omkijken meer naar de techniek. Daar zijn wij voor. Door zoveel mogelijk met automatische tests en notificaties te werken, kunnen we snel ingrijpen als er onverhoopt wat misgaat.

Eenvoudig zelf te beheren

Als we jouw veilingwebsite hebben klaargezet op jouw eigen domein, kun je eenvoudig beginnen met het vullen. De teksten op de website kun je zelf aanpassen. Zo blijf jij in controle over wat je wilt communiceren. Enkele onderdelen, zoals de werking van de website, vullen wij vast voor je in. Dat scheelt jou tijd.

Maar het belangrijkst is natuurlijk het plaatsen van veilingen en de bijbehorende kavels. In het admin dashboard doe je dit eenvoudig.

Per item kun je een titel, beschrijving, kenmerken, foto’s en video’s plaatsen. Je hoeft geen specifieke kennis te hebben om dit te doen. Een veiling kun je direct starten, of op een zelf aangegeven datum en tijdstip. Tijdens de ontwikkeling houden wij er altijd rekening mee dat de werking van alle onderdelen eenvoudig en overzichtelijk moet zijn voor de eindgebruiker. Die moet zo eenvoudig mogelijk kunnen bieden. Iedereen blij!

Direct alle mogelijkheden live zien?

Vraag een demo aan!

Deze website maakt gebruik van cookies