Over ons

Al meer dan acht jaar veilen onze klanten met onze software duizenden producten per jaar. Onze missie is om de meest gebruiksvriendelijke veilingsoftware te maken, zodat onze klanten zich kunnen richten op waar ze het beste in zijn, veilen en geld verdienen.

  • Jarenlange ervaring
  • Kwaliteit
  • Duurzaam
“Onze missie is om de meest gebruiksvriendelijke en kwalitatief beste veilingsoftware aan te bieden om te zorgen dat onze klanten zich kunnen richten op waar ze het het beste in zijn.”

Wat doet Four Auctions?

Onze klanten willen een gebruiksvriendelijke veilingwebsite zonder zich druk te hoeven maken om techniek of onderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en aanbieden van deze veilingplatformen en alles wat daarbij komt kijken. Denk aan het beheren van het platform, de bijbehorende updates, het verzorgen van support, ondersteuning, advies en hosting.

Neem contact op
Wat doet Four Auctions?

Waar is Four Auctions gevestigd?

Samen met Four Digits delen we een prachtig pand aan de Jansbinnensingel in Arnhem. Met een team developers werken wij continu door aan de software. Wij werken graag vanuit de gedachte om rest- of retourgoederen een tweede kans te geven. Om ons steentje bij te dragen en te gebruiken wat voorhanden is beschikken we over 40 zonnepanelen op ons pand en werken we waar mogelijk papierloos.

Wie zijn onze klanten?

Industrial Auctions
Epic Auctions
Platenveilingen
IZI onlineveilingen
Detswai
Holland Koi veilingen
Activite in Actie

Deze website maakt gebruik van cookies