Professionele veilingsoftware voor veilinghuizen

  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Van 1 tot 10.000 kavels
  • Meest uitgebreide veilingsoftware

Voor wie

Onze software is geschikt voor veilinghuizen in verschillende sectoren zoals: kunst, industriële machines, antiek, paarden, verzamelobjecten, postzegels en klassieke auto’s.

Eenvoudig beginnen

Start eenvoudig een professionele veilingsite met je eigen domein, in de stijl van je eigen veilinghuis. Wij zorgen voor de bouw van je veilingsite, de hosting en het onderhoud. Het enige dat je zelf nog hoeft te doen is je kavels online zetten.

Meer verdienen

Een snelle veilingwebsite die zowel werkt op mobiel, tablet als desktop is de eerste stap om meer te veilen. De tweede stap is vindbaarheid. Met onze SEO functies sta je snel bovenaan in iedere zoekmachine.

Gemaakt om te groeien

Four Auctions is de meest uitgebreide veilingsoftware op de markt. Er zijn functionaliteiten voor iedere situatie. Laat je klant anoniem bieden, auto-biedingen instellen en producten volgen. Ontbreken er functionaliteiten? Dan bieden wij maatwerk aan.

Betrouwbaarheid staat voorop

De belangrijkste eigenschap van een veilingwebsite is dat klanten altijd kunnen bieden. Met de backend van Django weten we zeker dat de basis veilig en betrouwbaar is. Onze systemen zijn altijd up-to-date en met automatische tests monitoren we hoe het platform functioneert.

Laat je klanten eenvoudig betalen

Ontvang direct betalingen en verstuur automatisch facturen met onze Mollie integratie. Ontvang daarnaast direct een kopie voor je eigen administratie. Laat je klanten betalen met alle bekende betaalmethodes zoals iDEAL, creditcard, Klarna en Apple Pay.

Overzicht en controle

Hoeveel orders heb je? Wat wordt jouw opbrengst deze maand? Wie zijn je klanten? Met het overzichtelijke dashboard en de uitgebreide rapportagemogelijkheden, heb je altijd het overzicht. Via de beheerdersomgeving houd je eenvoudig de controle over je veilingen. Beheer onder andere je klanten, stel het type veiling in en bepaal het opgeld.

Bekijk alle mogelijkheden

Hoe werkt het opzetten van een veilingsite?

Demo
We laten je alle functionaliteiten zien, bespreken je wensen en adviseren je over alle mogelijkheden.

Offerte
Op basis van je situatie en wensen leveren we een op maat gemaakt voorstel aan. Akkoord? Tijd om aan de slag te gaan.

Opzetten
Lever je logo, huisstijl en andere materialen aan en we gaan aan de slag met het opzetten van jouw veilingwebsite. Indien gewenst staat je veilingsite binnen een week online.

Producten uploaden
Zet eenvoudig al je producten online. Voeg tekst, afbeeldingen of een video toe en klik op publiceer.

Livegang
Je veilingsite is klaar en al je kavels staan erop. Tijd voor de livegang. Tijdens dit belangrijke moment bieden we support en zorgen we dat je succesvol je eerste veiling lanceert.

Functionaliteiten

Meertalig NL/EN

Meertalig NL/EN

Actief in het buitenland? Geen probleem. Standaard in het Nederlands en Engels.

SSL certificaat

SSL certificaat

Het bijgeleverde SSL certificaat zorgt ervoor dat de gegevens van je klant altijd veilig zijn.

Direct bieden (incl. Proxy)  Reserve / No-reserve

Direct bieden (incl. Proxy) Reserve / No-reserve

Bepaal zelf of je een kavel met een minimumprijs of juist zonder aanbiedt.

Over Four Auctions

Four Auctions is ontwikkeld door Four Digits. Met klanten als de Efteling, Rijkswaterstaat en Mollie is Four Digits een gevestigde naam in de webontwikkeling. Met hun jarenlange ervaring bieden zij kwalitatieve oplossingen voor complexe uitdagingen.

Over ons
Over Four Auctions

Deze website maakt gebruik van cookies