De veilingsoftware

Gebruiksvriendelijke veilingsoftware die je helpt om meer te verkopen! Lees hier de voordelen voor jouw bedrijf.

In de stijl van jouw bedrijf

Een professionele uitstraling in de stijl van jouw bedrijf is de eerste stap om meer te verkopen. Lever je logo, kleuren en lettertype aan, kies je eigen domeinnaam en binnen een week staat je veilingwebsite online. Onze veilingwebsites zijn responsive en daarmee perfect te gebruiken op mobiel, tablet of desktop.

Meest gebruiksvriendelijke veilingsoftware

Pas eenvoudig afbeeldingen en teksten aan via de gebruiksvriendelijke beheeromgeving.

Voeg producten toe met foto’s en video. Stel een einddatum in en klik op publiceren. Bekijk in realtime hoe je veilingen ervoor staan. Wij zorgen voor het beheer en de updates. Jij voor de veilingen. Wel zo makkelijk.

Bereik meer kopers

Onze veilingwebsites zijn supersnel, geoptimaliseerd voor Google en eenvoudig aan al je social media kanalen te koppelen. Met de SEO-functies sta je snel bovenaan in iedere zoekmachine. En wist je dat 64% van de consumenten eerder een product koopt na het bekijken van een video? Voeg daarom eenvoudig productvideo’s toe en verkoop direct meer.

Laat je klanten betalen zoals zij willen

Laat klanten makkelijk en veilig betalen met alle bekende betalingsmethoden zoals iDeal, creditcard en Klarna. Onze veilingsoftware verstuurt automatisch een factuur en jij ontvangt direct een kopie voor je eigen administratie. Via het dashboard heb je altijd een compleet overzicht over je financiën.

Betrouwbaar en veilig

De belangrijkste eigenschap van een veilingwebsite is dat klanten altijd kunnen bieden. Of je nu 1 of 500 bezoekers hebt, je veilingwebsite staat altijd online. Met de backend van Django weten we zeker dat de basis veilig en betrouwbaar is. Onze systemen zijn altijd up-to-date en met automatische tests monitoren we hoe het platform functioneert. Het bijgeleverde SSL certificaat zorgt ervoor dat de gegevens van je klant altijd veilig zijn.

Meest uitgebreide veilingsoftware

Beheer je biedingen en handel ze van begin tot eind eenvoudig af. Laat je klant anoniem bieden, auto-biedingen instellen en producten volgen. Bieders krijgen automatisch een mail wanneer ze een bod hebben geplaatst, overboden worden of een bieding hebben gewonnen.

Inzicht en analyse

Zie altijd precies hoe je bedrijf ervoor staat. Hoeveel bezoekers heb je? Wie zijn je klanten? Wat wordt jouw opbrengst deze maand? Met het overzichtelijke dashboard en de uitgebreide rapportagemogelijkheden heb je alles onder controle.

Boek een demo

Wat zeggen onze klanten over ons?

"Met onze maatwerkoplossing veilen we jaarlijks duizenden kavels."
"Snel eenvoudig van mijn voorraad af"
"Binnen de kortste keren stond onze veilingwebsite online voor onze eenmalige veiling. De veiling was een groot succes en er is een mooi bedrag naar stichting Kika gegaan. "

Voor wie is de veilingsoftware

Je bent een ondernemer en hebt restvoorraad, retourgoederen of andere producten die je via een veiling wil verkopen. Je wilt geld ophalen voor het goede doel en bent opzoek naar een eenmalige veilingwebsite voor een scherpe prijs. Je bent een veilinghuis en veilt kunst, industriële machines, antiek, paarden, klassieke auto’s of verzamelobjecten.

Functionaliteiten

Meertalig

Meertalig

Actief in het buitenland? Geen probleem. Standaard in het Nederlands en Engels.

Facturatie

Facturatie

Klanten ontvangen automatisch een factuur. En jij een kopie voor je administratie.

Mobielvriendelijk

Mobielvriendelijk

De veilingwebsite is standaard te gebruiken op mobiel, tablet of desktop.

Video

Video

Voeg standaard productvideo’s toe voor een hogere conversie.

Eigen huisstijl

Eigen huisstijl

Een veilingwebsite in je eigen stijl met logo, kleuren en lettertype.

Rapportage

Rapportage

Met de uitgebreide rapportage mogelijkheden weet je altijd precies hoe je ervoor staat.

Deze website maakt gebruik van cookies